Aker BP endrer måten å drifte felt på

Interessen og nysgjerrigheten var stor når OPS Huben åpnet dørene og presenterte senteret til sine fremtidige samarbeidspartnere i Aker BP.

Til nytraktet kaffe og solskinnsboller fikk besøkende en god introduksjon av senteret, funksjonalitet og arbeidsgruppene, som blir basert i OPS Hub.

OPS Hub står for operations hub og er senteret hvor Aker BP skal drifte feltene fra. Stikkord for det nye samhandlingssenteret er forsterket digitalt samarbeid på tvers for økt kvalitet, effektivitet og læring for å nå selskapets mål.

Vi skal sitte sammen, i tekniske moderne kontorfasiliteter, og teste og operasjonalisere nye måter å drifte feltene våre.

May-Britt Selanger
Leder for OPS Hub

«Vi vil gjennomføre mer arbeid fra land, og øke bruken av data og digital teknologi for optimalisering. Vi skal monitorere trender, dykke ned i rotårsaker til hendelser, og trekke leverandører og samarbeidspartnere tettere på.»

Jeg er utrolig glad for at organisasjonen er positive til senteret og de endringene vi står ovenfor

May-Britt Selanger
Leder for OPS Hub

Aker BP har stor tro på at dette vil bli vellykket og lede til viktige strategiske forbedringer for driftsorganisasjonen. Dette skal bli fremtidens måte å drifte felt!