nben

Studenter og nyutdannede

Som nyutdannet sitter du på viktig kompetanse som Aker BP har bruk for i fremtiden. Skal vi som selskap fortsette å hevde oss, er det avgjørende å få nyutdannede med oppdatert kunnskap med oss på laget.

Hos oss får du bli med å utvikle olje- og gassindustrien. Vi har ambisiøse mål og trenger nytenkende, kreative og smarte medarbeidere for å nå disse. Vi har gode interne opplæringsprogram, inkludert graduate-program, mentorprogram og et eget nettverk for ‘young professionals’. Arbeidsmiljøet er preget av entusiasme og lagånd. Vi har stor takhøyde og setter pris på gode forslag og diskusjoner som kan gjøre oss enda bedre.

Graduate

Nå rekrutterer vi til neste års graduate-stillinger. Dette er gode inngangsbilletter til en spennende bransje som du kan være med å forme.

Stillingene er faste jobber innenfor angitte avdelinger. I løpet av det første året får man delta på samlinger, nettverkstreff og kurs, som øker kompetansen og forståelsen for bedriften og hvordan vi jobber.

Sommerjobb

Vi tror at vi har Norges råeste sommerjobber. I løpet av 6-8 uker får du unik innsikt i spennende prosjekter som olje- og gassindustrien står ovenfor.

Sommerjobber for finansavdelingen ligger utlyst. Resten av sommerjobbene blir lyst ut i januar 2021.