nben

Studenter og nyutdannede

Som nyutdannet sitter du på viktig kompetanse som Aker BP har bruk for i fremtiden. Skal vi som selskap fortsette å hevde oss, er det avgjørende å få nyutdannede med oppdatert kunnskap med oss på laget.

Hos oss får du bli med å utvikle olje- og gassindustrien. Vi har ambisiøse mål og trenger nytenkende, kreative og smarte medarbeidere for å nå disse. Vi har gode interne opplæringsprogram, inkludert graduate-program, mentorprogram og et eget nettverk for ‘young professionals’. Arbeidsmiljøet er preget av entusiasme og lagånd. Vi har stor takhøyde og setter pris på gode forslag og diskusjoner som kan gjøre oss enda bedre.

Graduate

Graduate-stillinger annonseres på nettsidene våre hver høst. Dette er gode inngangsbilletter til en spennende bransje som du kan være med å forme.

Stillingene er faste jobber innenfor angitte avdelinger. I løpet av det første året får man delta på samlinger, nettverkstreff og kurs, som øker kompetansen og forståelsen for bedriften og hvordan vi jobber.

Sommerjobb

Vi tror at vi har Norges råeste sommerjobber. I løpet av 6-8 uker får du unik innsikt i spennende prosjekter som olje- og gassindustrien står ovenfor.

Sommerjobbene for 2021 blir lyst ut i januar.