Gratis konsert på Torvet i Trondheim

Artikkelen er fra nyhetsarkivet til Det norske.

23. september 2010

Det norske flytter inn i selskapets nye hovedkontor i Trondheim i løpet av høsten. Det nye kontoret ligger i Føniksbygget på Torvet, midt i byen.

Gratis konsert i Trondheim 2 oktober

Det norske feirer dette med en stor gratis familiekonsert på Torvet, lørdag 2. oktober fra 19.00 til 21.00.

Blant artistene som vil opptre er Kaizers Orchestra, Tre Små Kinesere, Malin, Rasmus og Verdens Beste Band. Trondheimsolistene vil bidra under hele konserten, i tillegg vil vi få se et forrykende danseshow. Henning Sommerro har skrevet et eget verk, ”Lyden av Det norske”, til denne konserten. Konserten avsluttes med trommeshow på hele Torvet og fyrverkeri.

Ordfører Rita Ottervik og næringsminister Trond Giske vil stå for den offisielle åpningen sammen med administrerende direktør Erik Haugane i Det norske.

Bussen i Trondheim vil være gratis før og etter konserten.

Under og etter konserten vil de bli anledning til å gi støtte til skoleprosjektet ’Schools for Africa’ som Det norske samarbeider med Kaizers Orchestra og UNICEF om.

Les mer om Det norskes og Kaizers samarbeid om skoleprosjektet her.

Vel møtt!Om Det norske:
Det norske oljeselskap ASA har eierandeler i 72 lisenser, og er operatør for 35 lisenser. Det norske er nest størst på norsk sokkel i antall operatørskap og letevirksomhet. I 2009 var selskapet operatør for ni boreoperasjoner, og den høye aktiviteten vil fortsette i 2010. Det norske driver virksomheten på en sikker og ansvarlig måte i nært samarbeid med myndighetene.

Det norske har over 190 ansatte. Selskapets hovedkontor er i Trondheim. Selskapet har også kontorer i Stavanger, Oslo og Harstad. Det norske er notert på Oslo Børs (‘DETNOR’).